Träna för livet!

Träna för livet!
3
Sep
Söndag
2017

Träna för livet!

Plats
Västerås
Lokal
Växhuset, Källaren
Tid
10:00 - 11:30

En föreläsning av Kristian Thalin och Eva Sederholm. Eva är en av de mest meriterade fitness-atleterna på vegansk kost med flera finalplatser samt guld på fitness-galan 2016. Nyligen hemkommen från Texas där hon tävlade i Naturally Fit Games, som är en tävling med dopingtest på plats. Eva tog då hem en 2a och en 4e plats, tillsammans med Kristian Thalin som sin tränare, som är den första svensk att inneha den

prestige-fyllda titeln ”Functional Strength Coach”, certifierat av Michael Boyle (MBSC) I Boston. Kristian har över 15 års erfarenhet inom området och har tränat bandyproffs, OS-medaljörer i simning och några av de bästa inom MMA! Kristian tränar nu Niklas Hjalmarsson, NHL-proffs i ishockey. De båda brinner för en skadefri, hållbar samt ren träning och kost.

 

Vår föreläsning ”Träna för livet”, där vi lyfter vikten av rörelse, hur och vad vi kan göra för att minimera våra skador och optimera vår hälsa som inte bara främjar oss utan även allt liv på jorden har blivit otroligt uppskattad.